Werkvoorbereider Technische Dienst

Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park. Ruim 120 jaar ervaring staat garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service.

De organisatie bestaat uit diverse B.V.’s, verspreid over meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt meer dan 450 medewerkers. De bedrijfscultuur is te omschrijven als: no nonsense, flexibel, informeel, plat en open deuren. Wij werken niet met budgetten en beleidsplannen. Met een goed onderbouwde case is alles bespreekbaar. Er is geen strakke projectplanning, projecten kunnen ad hoc ontstaan en uitgevoerd worden. Luisteren naar de behoeften is het motto!

Voor onze hoofdvestiging in Sittard (Nusterweg 100-102, 6136 KV Sittard) zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

Werkvoorbereider Technische Dienst
(m/v, fulltime)

De functie:
Als werkvoorbereider maak je deel uit van de technische dienst en rapporteert je aan het Hoofd Service Coördinator. In de rol van werkvoorbereider draag je zorg voor een juiste planning c.q. bestelling van materialen, bewaakt de voortgang van de werkzaamheden en faciliteert de (buitendienst)monteurs in de breedste zin van het woord. Je bent in staat om in een dynamische omgeving het overzicht te behouden en snel in te spelen op continue veranderende situaties.

Primaire werkzaamheden:
 • het bewaken van bestellingen, levertijden, prijzen etc.;
 • opstellen van calculaties en uitwerken van offertes incl. het afstemmen met de klant over bijvoorbeeld meer- of minder werk calculaties;
 • verzorgen van werkvergunningen en andere vereiste documenten (bijv. een toegangspas of parkeerpas voor externe locaties);
 • draagt zorg voor een correcte administratie en vastlegging van gegevens;
 • het bewaken van de doorlooptijd van serviceorders.

Het profiel:

 • MBO+ werk- en denkniveau, verkregen door een technische opleiding;
 • Technisch inzicht en ervaring op het gebied van diesel, elektro en hydrauliek;
 • Je haalt plezier uit het nauwkeurig ordenen, systematiseren en archiveren van gegevens;
 • Een hands on mentaliteit, probleemoplossend, flexibel en stressbestendig;
 • Teamplayer, met het vermogen zelfstandig te kunnen functioneren;
 • In het bezit van een certificaat VCA basis en heftruck/reachtruck certificaat;
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige en verantwoordelijke fulltime functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, met een uitstekende CAO. Prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en fietsplan). Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Interesse?
Solliciteer direct door op de sollicitatiebutton op deze website te klikken! Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met mevr. Nicole Janssen (HR Officer) op telefoonnummer 046-4574100.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
16-11-2018
Standplaats
Sittard
Opleidingsniveau
MBO
Salaris
In onderling overleg
Trefwoorden
Werkvoorbereiding, technische buitendienst
Branche
Machines en installatiebouw
Provincie
Limburg
Trefwoorden
Werkvoorbereiding, technische buitendienst