Vestigingsmanager

Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park. Ruim 100 jaar ervaring staat garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service.

De organisatie bestaat uit diverse B.V.’s, verspreid over meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt ruim 400 medewerkers. De bedrijfscultuur is te omschrijven als: no nonsense, flexibel, informeel, plat en open deuren. Wij werken niet met budgetten en beleidsplannen. Met een goed onderbouwde case is alles bespreekbaar. Er is geen strakke projectplanning, projecten kunnen ad hoc ontstaan en uitgevoerd worden. Luisteren naar de behoeften is het motto!

In verband met uitbereiding zijn wij voor onze vestiging in Rotterdam per direct op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

VESTIGINGSMANAGER


De functie:

Wij zijn op zoek naar een praktisch ingestelde 'kartrekker' met natuurlijk overwicht, verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van onze te vestiging te Rotterdam. Het team bestaat uit ca. 15 medewerkers (technisch, logistiek, administratief en commercieel). Je bent een ambitieuze, energieke en resultaatgerichte manager die graag zelf commerciële activiteiten ontplooit, regelt en organiseert; een ‘ondernemer in loondienst’. Je denkt in oplossingen, neemt verantwoordelijkheid en bent ‘altijd aanwezig’. Je bent aanspreekpunt voor de vestiging (zowel intern alsook extern) en draagt zorg voor alle voorkomende werkzaamheden, bestaande uit onder andere: commercieële activiteiten, administratie, technisch advies, organiseren. Je bent eindverantwoordelijk en tevens meewerkend, een hands on mentaliteit is op jou van toepassing. De Vestigingsmanager rapporteert aan de Rayonmanager Noord.


In deze zelfstandige functie ben je onder andere (eind)verantwoordelijk voor:

 • De dagelijkse gang van zaken binnen de vestiging: kwaliteitsbewaking, voortgangscontrole, stellen van prioriteiten;
 • Het commercieel op de kaart zetten van de vestiging, in samenspraak met de commercie;
 • Continu verbeteren van de werkprocessen binnen de vestiging, tevens meedenken over de werkprocessen Collé breed;
 • Inspelen op omgevingssignalen, zowel gericht op personeel, organisatie als commercie;
 • Administratieve werkzaamheden zoals factuurcontroles, verlofregistratie, klokregistratie;
 • Uitvoeren van operationele HR taken zoals (coaching)gesprekken, sollicitatiegesprekken, verzuimbegeleiding;
 • VGM taken (Veiligheid, Gezondheid en Milieu).

Het profiel:

 • Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of werkervaring in de richting van techniek, commercie of management;
 • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring als eindverantwoordelijke leidinggevende binnen een dynamische, veeleisende, commerciële, technische organisatie. Ervaring binnen de verhuur van mobiele voertuigen is een sterke pre;
 • Bij voorkeur beschik je over een groot zakelijk netwerk in Midden-Nederland;
 • Je beschikt over leiderschap, je bent een teambuilder en hebt empathisch vermogen, geeft waardering, coacht, motiveert en enthousiasmeert, bewaakt de prestaties en stuurt aan op verbetering.
 • Je beschikt over ondernemerschap: gedreven, betrokken, proactief, besluitvaardig, bruggenbouwer, resultaat- en klantgericht;
 • Je beschikt over organisatorische kwaliteiten: gestructureerde oplossingsgerichte aanpak, uitdragen van beleid, staat tussen de mensen maar indien nodig boven de mensen, uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je schakelt snel, bent urgentie- en organisatiegevoelig en beschikt over een hoge werkethiek en passie voor je werk;

Wat bieden wij?
Een veelzijdige en verantwoordelijke fulltime functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, met een uitstekende CAO.  Prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. smartphone, bedrijfsauto, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en fietsplan). Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Interesse?
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met dhr. C. Batelaan (Rayonmanager Noord) op telefoonnummer 06-53670317. Voor overige vragen kun je contact opnemen met de dhr. L. Baats (Manager HR&O) op telefoonnummer 06-82541886.


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
16-02-2018
Standplaats
Rotterdam
Opleidingsniveau
HBO
Salaris
in onderling overleg, passend bij deze rol
Trefwoorden
accountmanagement, leidinggeven, hoogwerkers, verreikers, vestiging
Branche
Machines en installatiebouw
Provincie
Zuid-Holland
Trefwoorden
accountmanagement, leidinggeven, hoogwerkers, verreikers, vestiging