Servicedeskmedewerker Technische Dienst

Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park. Ruim 100 jaar ervaring staat garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service.

De organisatie bestaat uit diverse B.V.’s, verspreid over meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt ruim 400 medewerkers. De bedrijfscultuur is te omschrijven als: no nonsense, flexibel, informeel, plat en open deuren. Wij werken niet met budgetten en beleidsplannen. Met een goed onderbouwde case is alles bespreekbaar. Er is geen strakke projectplanning, projecten kunnen ad hoc ontstaan en uitgevoerd worden. Luisteren naar de behoeften is het motto!

Voor onze hoofdvestiging in Sittard (Nusterweg 100-102, 6136 KV Sittard) zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

Servicedeskmedewerker Technische Dienst
(m/v, fulltime)

De functie:
Als Servicedeskmedewerker TD ben jij de duizendpoot die technisch gerelateerde klantvragen m.b.t. onderhoud, reparaties en storingen professioneel en adequaat aanneemt. In deze rol ben jij de eerste schakel tussen de klant en de servicemonteur, je staat klanten zowel telefonisch als per e-mail te woord, analyseert meldingen op prioriteit en draagt zorg voor een correcte administratieve verwerking. Je verwerkt de meldingen in de planning, bewaakt de voortgang en zorgt dat de klanten tijdig worden geïnformeerd. Door je proactieve, klant- en resultaatgerichte houding straal je vertrouwen uit en lever je direct een positieve bijdrage aan de klanttevredenheid.

Primaire werkzaamheden:
 • het telefonisch/via e-mail aannemen van technisch gerelateerde klantvragen (onderhoud, reparatie, storingen);
 • het maken van een inschatting met betrekking tot prioriteit en benodigde tijd naar aanleiding van de verstrekte informatie van de klant;
 • draagt zorg voor een correcte administratieve verwerking van klantvragen;
 • verzorgen van de dagelijkse planning van de servicemonteur;
 • het bewaken van de doorlooptijd van serviceorders;
 • het continue informeren van de klant.

Het profiel:

 • MBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring;
 • je hebt affiniteit met techniek en daarmee een mate van technisch inzicht;
 • klantvriendelijkheid staat bij jou hoog in het vaandel;
 • je haalt plezier uit het nauwkeurig ordenen, systematiseren en archiveren van gegevens;
 • een hands on mentaliteit, communicatief sterk, flexibel en stressbestendig;
 • teamplayer, met het vermogen zelfstandig te kunnen functioneren;
 • geen negen-tot-vijf-mentaliteit;
 • goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.


Wat bieden wij?
Een veelzijdige en verantwoordelijke fulltime functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, met een uitstekende CAO. Prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en fietsplan). Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Interesse?
Solliciteer direct door op de sollicitatiebutton op deze website te klikken! Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met mevr. Nicole Janssen (HR Officer) op telefoonnummer 046-4574100.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
05-06-2018
Standplaats
Sittard
Opleidingsniveau
MBO
Salaris
In onderling overleg
Trefwoorden
Technische dienst, administratief
Branche
Machines en installatiebouw
Provincie
Limburg
Trefwoorden
Technische dienst, administratief