Medewerker Retourcontrole Eindhoven

Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park.
Ruim 100 jaar ervaring staat garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service.

De organisatie bestaat uit diverse B.V.’s, verspreid over meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt ruim 350 medewerkers. De bedrijfscultuur is te omschrijven als: no nonsense, flexibel, informeel, plat en open deuren. Wij werken niet met budgetten en beleidsplannen. Met een goed onderbouwde case is alles bespreekbaar. Er is geen strakke projectplanning, projecten kunnen ad hoc ontstaan en uitgevoerd worden. Luisteren naar de behoeften is het motto!

Voor onze vestiging in Eindhoven (De Witbogt 21, 5652 AG Eindhoven) zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

 
Medewerker Retourcontrole

(m/v, fulltime)


De functie:
In deze rol ga je zelfstandig aan de slag om de inspectie van geretourneerde machines te verzorgen. Hierbij heb je oog voor vele details, herken je gebreken en beschadigingen, controleer je keuringsdatums en bepaal je welke vervolgacties nodig zijn om machines weer verhuurklaar te maken. Daar waar nodig verricht je eventuele kleine reparaties. 

Het profiel:

  • MBO werk- en denkniveau, verkregen door een technische opleiding.
  • Kennis van hydrauliek, electro en dieselmotoren.
  • Probleemoplossend en analytisch vermogen, analytisch vermogen, servicegericht en accuraat.
  • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, je bent flexibel, zelfstandig en tevens een teamplayer.
  • Bij voorkeur het bezit van certificaat VCA basis, hoogwerker, verreiker en heftruck/reachtruck of minimaal de bereidheid deze certificaten te behalen;
  • Voldoende beheersing van de Nederlandse taal. Geschikte kandidaten die de Engelse en/of Duitse taal beheersen en welke bereid zijn de Nederlandse taal te leren nodigen wij ook uit te solliciteren;

Wat bieden wij?
Een veelzijdige en verantwoordelijke fulltime functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, met een uitstekende CAO.
Prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en fietsplan). Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Interesse?
Solliciteer direct door op de sollicitatiebutton op deze website te klikken! Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met dhr. J. van den Bongart (Technisch Directeur) op telefoonnummer 046-4574100.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
21-09-2018
Standplaats
Eindhoven
Opleidingsniveau
MBO
Salaris
In overleg
Trefwoorden
Branche
Machines en installatiebouw
Provincie
Noord-Brabant
Trefwoorden