Leerling monteur binnendienst (BBL)

Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park. Ruim 120 jaar ervaring staat garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service.

De organisatie bestaat uit diverse B.V.’s, verspreid over meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt meer dan 450 medewerkers. De bedrijfscultuur is te omschrijven als: no nonsense, flexibel, informeel, plat en open deuren. Wij werken niet met budgetten en beleidsplannen. Met een goed onderbouwde case is alles bespreekbaar. Er is geen strakke projectplanning, projecten kunnen ad hoc ontstaan en uitgevoerd worden. Luisteren naar de behoeften is het motto!

Voor onze hoofdvestiging in Sittard (Nusterweg 100-102, 6136 KV Sittard) zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

LEERLING MONTEUR (BBL)
(m/v, fulltime)

De functie:
Als leerling monteur binnendienst kom je, als onderdeel van de technische dienst, te werken in een team van ruim 40 monteurs. Je zal beginnen met eenvoudigere werkzaamheden en het leren kennen van de machines. Het einddoel is dat je (op termijn) zelfstandig reparaties, onderhoudsbeurten, inbedrijfstellingen en periodieke veiligheidskeuringen uitvoert aan bouw- en grondverzetmachines en/of hoogwerkers en dat je tevens op termijn een vakdiploma behaalt.

De mogelijkheid bestaat om voor de start van het BBL-traject (medio augustus/september), te starten als vakantiekracht.

Het profiel:

  • Jij bent bereid te studeren op MBO niveau 3 of 4 in een BBL traject aan een technische opleiding zoals mechatronica, mobiele voertuigentechniek of landbouwmechanisatie;
  • Jij beschikt over enige aantoonbare technische kennis en ervaring op het gebied van diesel, elektro en/of hydrauliek, verkregen door bijvoorbeeld een technisch diploma niveau 2, werkervaring en/of  technische hobbymatige activiteiten;
  • Flexibel, probleemoplossend, servicegericht, zelfstandig en tevens een teamplayer;
  • Leergierig, betrokken en enthousiast;
  • Voldoende beheersing van de Nederlandse taal in woord en gesprek, redelijke beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een  pre;
  • Woonachtig in de regio Sittard.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige en verantwoordelijke leerwerkplek (4 dagen werken, 1 dag school) binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, met een uitstekende CAO. Prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en fietsplan). Jouw schoolgeld wordt door Collé betaalt. Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Interesse?
Wacht niet langer en solliciteer direct door op de sollicitatiebutton op deze pagina te klikken! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Mevr. Nicole Janssen (HR Officer) op telefoonnummer 046-4574100.
Deze vacature betreft een parttime functie.

Gepubliceerd
16-11-2018
Standplaats
Sittard
Opleidingsniveau
MBO
Salaris
Conform cao
Trefwoorden
Leerling monteur, Sittard, Techniek
Branche
Machines en installatiebouw
Provincie
Nederland
Trefwoorden
Leerling monteur, Sittard, Techniek