Junior Verkoper - België

Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park. Ruim 120 jaar ervaring staat garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service.

De organisatie bestaat uit diverse B.V.’s, verspreid over meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt meer dan 450 medewerkers. De bedrijfscultuur is te omschrijven als: no nonsense, flexibel, informeel, plat en open deuren. Wij werken niet met budgetten en beleidsplannen. Met een goed onderbouwde case is alles bespreekbaar. Er is geen strakke projectplanning, projecten kunnen ad hoc ontstaan en uitgevoerd worden. Luisteren naar de behoeften is het motto!

Voor onze hoofdvestiging in Sittard (Nusterweg 100-102, 6136 KV Sittard) zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

Junior Verkoper België
(m/v, fulltime)

De functie:
Als junior verkoper voor de Belgische markt maak je deel uit van een team bestaande uit 7 medewerkers. Het team houdt zich hoofdzakelijk bezig met de wereldwijde verkoop van nieuwe en gebruikte machines. Het team werkt nauw samen met de buitendienst. In deze rol wordt je opgeleid tot een volwaardig verkoper. In eerste aanleg ga je aan de slag met acquisitie gericht naar de Belgische markt. Het luisteren naar klanten en hun wensen ga je omzetten naar een passend aanbod van machines, toebehoren etc. Dit betekent eveneens het opstellen van offertes. Tevens onderhoud je contacten met zowel interne (accountmanagers, technische dienst) als externe (klanten, leveranciers, fabrieken) partijen. Daarnaast werk je mee aan de voorbereiding en uitvoering van marketingacties en vakbeurzen. Een gedegen begeleidings- en ontwikkelingsprogramma ondersteunt jouw persoonlijke groei.

Primaire werkzaamheden:
• Plegen van acquisitie via e-mail, telefonisch en face-to-face.

• Uitvoeren van backoffice werkzaamheden zoals: orders aannemen, verwerken en afhandelen, klanten telefonisch te woord staan bij vragen, accountmanagers ondersteunen en begeleiden bij verkoop;
• Offertes uitwerken en opvolgen;
• Schakel tussen technische dienst en buitendienst;
• Voorbereiden van marketingacties;
• Alle noodzakelijke voorkomende werkzaamheden.

Het profiel:
• MBO+/HBO werk- en denkniveau, verkregen door een commerciële of technische opleiding;
• Commercieel talent met winnaarsmentaliteit en klantgerichtheid;
• Affiniteit met techniek en/of machines;
• Hands on mentaliteit, betrokken, pro actief, stressbestendig;
• Teamplayer, met het vermogen zelfstandig te kunnen functioneren;
• Goede beheersing van de Nederlandse, Franse, Engelse en Duitse taal.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en verantwoordelijke fulltime functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, met een uitstekende CAO. Een opleidingsprogramma op maat gericht op jouw groei.
Prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en fietsplan). Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Interesse?
Wacht niet langer en solliciteer direct door op de sollicitatiebutton op deze pagina te klikken! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Mevr. Nicole Janssen (HR Officer) op telefoonnummer 046-7500590.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
16-11-2018
Standplaats
Sittard
Opleidingsniveau
MBO
Salaris
In overleg
Trefwoorden
Verkoop, machines
Branche
Machines en installatiebouw
Provincie
Nederland
Trefwoorden
Verkoop, machines