Commercieel Binnendienst Medewerker Duitsland Safety & Training

Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park. Ruim 100 jaar ervaring staat garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service.

De organisatie bestaat uit diverse B.V.’s, verspreid over meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt ruim 400 medewerkers. De bedrijfscultuur is te omschrijven als: no nonsense, flexibel, informeel, plat en open deuren. Wij werken niet met budgetten en beleidsplannen. Met een goed onderbouwde case is alles bespreekbaar. Er is geen strakke projectplanning, projecten kunnen ad hoc ontstaan en uitgevoerd worden. Luisteren naar de behoeften is het motto!

Voor onze vestiging voor Safety & Training in Sittard (Nieuwstadterweg 1A, 6136 KN) zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

Commercieel Binnendienst Medewerker Duitsland Safety & Training
(m/v, fulltime)

De functie:
Collé Safety & Training is een opleidingsinstituut dat gespecialiseerd is in het verzorgen van opleidingen voor zowel interne medewerkers als externe klanten. Er wordt opgeleid om de arbeidsveiligheid van werknemers en de bijbehorende (werk)omgeving te kunnen waarborgen. Een klein team werkt samen voor Collé Safety & Training B.V.

Als Commercieel Binnendienst Medewerker Duitsland sta jij voor Safety & Training. Voor de regio Duitsland ben jij het aanspreekpunt ten aanzien van interne en externe klanten. Dit betreft zowel het leggen van contacten en het opbouwen van een klantenbestand als het behouden van deze contacten, van offertes tot aan inschrijving en certificering.

Primaire werkzaamheden:
 • Telefonisch contact met (toekomstige) relaties, zowel ten behoeve van acquisitie als ook voor relatiebeheer. Je bent verantwoordelijk voor service en aftersales.
 • Offertes uitwerken, opvolgen en telefonisch maken van afspraken ten aanzien van offertes en trainingen;
 • Schakel tussen Safety & Training en de accountmanagers van Collé Duitsland;
 • Verwerken van de cursusadministratie, je haalt plezier uit het nauwkeurig ordenen, systematiseren en archiveren van deze informatie.
 • Voorbereidende werkzaamheden voor trainingen;
 • Samen werken wij aan Collé Safety & Training en het verbeteren en stroomlijnen van de bedrijfsprocessen.

Het profiel:

 • MBO+ werk- en denkniveau, verkregen door een commerciële of administratieve opleiding;
 • Kennis van het vak veilig werken, bekend zijn met daartoe behorende certificering is een pré;
 • Je hebt geen drempelvrees en bent communicatief sterk;
 • Hands on mentaliteit, betrokken en stressbestendig met een klantgerichte focus;
 • Teamplayer, met het vermogen zelfstandig te kunnen functioneren;
 • Uitstekende beheersing van de Duitse, als zijnde moedertaal, én Nederlandse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Engelse taal is een pré.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige en verantwoordelijke fulltime functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, met een uitstekende CAO. Een opleidingsprogramma op maat gericht op jouw groei.
Prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en fietsplan). Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Interesse?
Wacht niet langer en solliciteer direct door op de sollicitatiebutton op deze pagina te klikken! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Mevr. Nicole Janssen (HR Officer) op telefoonnummer 046-7500590.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
05-06-2018
Standplaats
Sittard
Opleidingsniveau
MBO
Salaris
In onderling overleg
Trefwoorden
Commercieel, administratief, trainingen en veiligheid
Branche
Machines en installatiebouw
Provincie
Limburg
Trefwoorden
Commercieel, administratief, trainingen en veiligheid