Assistent Facilitaire Zaken

Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park. Ruim 100 jaar ervaring staat garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service.

De organisatie bestaat uit diverse B.V.’s, verspreid over meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt ruim 350 medewerkers. De bedrijfscultuur is te omschrijven als: no nonsense, flexibel, informeel, plat en open deuren. Wij werken niet met budgetten en beleidsplannen. Met een goed onderbouwde case is alles bespreekbaar. Er is geen strakke projectplanning, projecten kunnen ad hoc ontstaan en uitgevoerd worden. Luisteren naar de behoeften is het motto!

Voor onze hoofdvestiging in Sittard (Nusterweg 100-102, 6136 KV Sittard) zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

Assistent Facilitaire Zaken
(m/v, fulltime)

De functie:
Als Assistent Facilitaire Zaken maak je onderdeel uit van de Facilitaire Dienst. Het team verricht facilitaire werkzaamheden ten behoeve van reparaties en onderhoud van Collé panden, in de binnen- en buitenruimte. Dit alles met als doel een kwalitatieve en veilige huisvesting. In jouw rol leid jij, na intern overleg, zelfstandig de projecten die hieraan bijdragen.

Primaire werkzaamheden:
• Het zelfstandig leiden van projecten voor kwalitatieve en veilige huisvesting;
• Onderhoudswerkzaamheden waaronder schilder-, sloop- en bouwwerkzaamheden;
• Reparatiewerkzaamheden;
• Elektrowerkzaamheden.

Het profiel:
• MBO-niveau in de richting techniek, bouw of aanverwant;
• Oplossingsgericht;
• Werken op hoogte is voor jou geen probleem;
• Verantwoordelijkheidsgevoel, betrokkenheid en secuur werken kenmerken jou.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige en verantwoordelijke fulltime functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, met een uitstekende CAO. Prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en fietsplan). Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Interesse?
Wacht niet langer en solliciteer direct door op de sollicitatiebutton op deze pagina te klikken! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Nicole Janssen (HR Officer) op telefoonnummer 046-4574100.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
15-02-2018
Standplaats
Sittard
Opleidingsniveau
MBO
Salaris
In onderling overleg
Trefwoorden
Branche
Machines en installatiebouw
Provincie
Limburg
Trefwoorden